Gratis webinar: Knowledge-Centered Service (KCS®)


DatoSted 

På webinaret gennemgår vi konceptet Knowledge-Centered Service®, eller KCS®, som er en metode til effektiv vidensdeling. Vidensmetoden er anvendelig i alle typer virksomheder, men er ofte brugt i servicedesken, hvor fordelene for alvor kommer til udtryk.

Ideen med KCS® er at genbruge allerede-eksisterende viden. Hvis den viden ikke er opdateret eller fyldestgørende, går processen i gang med at opdatere eller skabe ny viden. KCS® gør dig i stand til at opsamle, strukturere, genbruge, opdatere og skabe ny viden på en mere effektiv måde. I webinaret gennemgår vi bl.a. hvorfor og hvordan.

KCS® adskiller sig fra andre vidensmetoder på flere områder. Én ting er, at viden opsamles under sagsbehandlingen frem for efter. En anden ting er, at alle er ansvarlige for vidensdatabasen frem for én person. En tredje ting er, at KCS® er spørgsmålsorienteret og viden opdateres eller skabes efter hvilke type spørgsmål slutbrugeren stiller – og ikke hvad medarbejderen selv mener er det rette, hvilket gør metoden yderst praktisk anvendelig.

Deltagere

Webinaret henvender sig særligt til dig der arbejder med viden i dagligdagen, og som ønsker indsigt i hvordan jeres vidensprocesser kan optimeres.

Du sidder måske i IT Support/ IT Service Desk/Help Desk.

Fordele ved KCS®

Der er mange fordele ved at implementere KCS®. Bl.a.:

  • Tidsbesparelser
    KCS® hjælper dig med at effektivisere sagsbehandlingen ved at gøre de rigtige svar lettere tilgængelige, hvorfor sagsbehandlingstiden bliver lavere.
  • Forbedret beslutningstagning
    KCS® forbedrer beslutningstagningen, idet medarbejderen har adgang til den rette information på rette tidspunkt.
  • Selvkørende nye medarbejdere
    Det bliver nemmere for nye medarbejdere at levere en fremragende sagsbehandling, idet vidensbasen er opdateret. Det bliver altså nemmere at gøre brug af dit teams allerede eksisterende viden til at løse sagerne.

Generelt er KCS® med til at løfte og forbedre kundeserviceoplevelsen. Dine kunder vil have de rigtige svar. Gerne hurtigt. Med vidensbasen i orden, bliver du i stand til at besvare flere spørgsmål i din first line support på kortere tid. I og med at vidensbasen opdateres løbende med den korrekte viden, vil svarene også være af højere kvalitet. Hurtigere svar med høj kvalitet påvirker kundeserviceoplevelsen markant i positiv retning.

Indhold

Webinarets varighed er 45 minutter, og vi gennemgår:

  • Hvad er Knowledge-Centered Service?
  • Hvad er nytteeffekten af at have en struktureret tilgang til vidensdeling?
  • Hvordan kommer du i gang med Knowledge-Centered Service i din organisation?
  • Konkrete eksempler på resultater gennem brugen af Knowledge-Centered Service

Undervisere

På dette webinar møder du Finn Nøhr og Sander van der Moolen fra VisionWillow. Ordstyrer er Johnny Jensen fra Peopleteam.

Finn gennemgår i overordnede træk hvad KCS® er for en størrelse og forklarer nytteeffekten af en struktureret tilgang til vidensdeling.

Sander er certificeret KCS® træner og er én af de førende eksperter på området i Europa. Sander går mere i dybden med processerne i KCS® og forklarer hvilke resultater, som I kan opnå gennem brugen af KCS®. Sander er fra Holland, hvorfor hans del foregår på engelsk.

Knowledge-Centered Service® er et registreret varemærke tilhørende Consortium for Service Innovation.

 

Praktisk

Dato: 27. februar 2024

Tid: Kl. 11-11.45

Sted: Online webinar

Peopleteam afholder webinaret i fællesskab med vores partnere VisionWillow.

Du møder


Finn Nøhr, CEO, VisionWillow


Sander van der Moolen, Regional Director, VisionWillow

Johnny Jensen, ejer af Peopleteam og medstifter af Serviceskolen.dk